Maak kennis met StefsTuinen

Duurzaamheid en functionaliteit

StefsTuinen staat voor tuinen waar de gebruiker zich in thuis voelt, tuinen met ecologische waarde en het gebruik van natuurlijke materialen. De tuin kan veel verschillende functies combineren op een klein oppervlak. StefsTuinen maakt de wereld ook graag een stukje groener zodat ook vogels, bijen en vlinders hun weg naar uw tuin vinden. De visie van StefsTuinen is dat de tuin een balans vindt tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid én van meerwaarde is voor alle tuinbewoners!

Creatief natuurtalent

Het logo van StefsTuinen is gebaseerd op het blad van de eeuwenoude Ginkgo Biloba. De keuze voor deze basis is allereerst gemaakt vanwege de excentrieke vorm en staat voor creativiteit en duurzaamheid. De Ginkgo komt uit Japan waar het blad en de vruchten veelal worden gebruikt in de medische wereld voor herstel.

StefsTuinen wil graag bijdragen aan herstel voor mensen die een beperking binnen de maatschappij of een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Groen maakt gelukkig en werk geeft voldoening. Door mee te werken, ritme op te doen, bij te dragen aan het arbeidsproces of juist door inhoudelijk nieuwe kennis of technieken aan te leren. Stefan heeft werkervaring als jobcoach en wil graag mensen begeleiden en stimuleren in de zoektocht naar talenten en het ontdekken van nieuwe perspectieven. Vandaar de titel creatief natuurtalent.

Heeft je een vraag of kan StefsTuinen je helpen bij een project? Neem vrijblijvend contact met ons op