Diensten

Creatief ontwerp

Om tot creatieve eindresultaten te komen werkt StefsTuinen graag aan een ontwerp voor elke tuin. Dat begint bij het luisteren naar de wensen en ideeën. Vaak helpt het om daarbij een aantal voorbeelden te bespreken. Welke functie krijgt de tuin? Welke tuinstijl en welke materialen spreken aan? Deze input, ervaring en thema’s als kwaliteit en duurzaamheid vormen samen de ingrediënten voor het digitale tuinontwerp. Het ontwerpen is een proces en samen met jou wordt dit proces vormgegeven.  De tuinen van StefsTuinen kennen over het algemeen veel natuurlijke materialen en organische vormen. Ronde lijnen, planten, hout, gebakken stenen, cortenstaal of zelfs hergebruik van materialen is Stefs Tuinen niet onbekend. En het gebruik van een eyecatcher maakt uw tuin helemaal uniek. Nieuwsgierig? Maak dan eens kennis met StefsTuinen

Vakkundige aanleg

StefsTuinen heeft veel ervaring in de complete aanleg van particuliere tuinen. Voordat we aan de slag gaan bespreken we het werk tot in detail. Voor de transparantie en om niet voor verrassingen komen te staan werken we ook altijd een offerte uit voor aanlegklussen. Kwaliteit van de te gebruiken materialen en van het werk staan daarin centraal. En we denken daarbij natuurlijk ook mee in de uitvoerbaarheid en in de betaalbaarheid van jouw tuinplannen. Wat we graag doen?

  • Borders creëren en vaste planten en heesters inplanten.
  • Tuinhuizen, overkappingen en vlonders bouwen.
  • De indeling aanpassen en bestrating leggen in creatieve vormen.
  • Pergola’s voor klimplanten, een schaduwdoek of een schommel creëren.
  • Tuinafscheidingen als wilgenschermen, klimrekken en douglas schuttingen plaatsen.

Toegeweid onderhoud

Met aandacht en zorg doen wij het onderhoud van kleine en grote tuinen. Met kennis van en een passie voor groen doen wij graag uw snoeiwerk, bemesting, verwijderen wij onkruid en zorgen wij ervoor dat u weer zorgeloos van uw tuin kan genieten. Als het fysiek niet meer lukt of u er geen tijd meer voor heeft, doen wij in overleg wat u vraagt én wat de tuin nodig heeft. Dat kan incidenteel maar in afstemming ook periodiek.

Maatwerk projecten

Met een dosis ervaring en de juiste gereedschappen deinen wij er niet voor terug om gedetailleerde maatwerk opdrachten van hout te maken. In de werkplaats van één van onze partners worden de fijnste houtverbindingen gecreëerd, bijvoorbeeld van eikenhout. Een informatiebord voor de entree van een bedrijf, een klepbankje aan de voorgevel of een mooie loungebank op maatgemaakt voor het terras? Wij denken graag mee in het ontwerp en doen met alle plezier de uitvoering van elk maatwerk project. Kijk voor voorbeelden ook eens naar de maatwerkprojecten in het portfolio.

Heb je een vraag of kan StefsTuinen je helpen bij een project? Neem vrijblijvend contact met ons op